AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp masajı yaptığını görmek

Kahve falında kalp masajı yaptığını görmek

Kahve falında kalp masajı yaptığını görmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, variyet sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kalp masajı yaptığını gördüyseniz:

  • Ufak tefek kazalara sakarlıklara karşı tedbirli olmakta, riskli yerlerden, riskli kişilerden uzak durmakta, yanıcı, kesici aletlerle ilişkileri en aza indirmekte veya bizi kavga ortamlarına çeken kişilerden ısrarla uzak kalmakta yarar vardır.

Kahve falında kalp masajı yaptığını görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, adımlarını daha sağlam atacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğe kalp masajı yapmak iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında birine kalp masajı yapmak maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına alamet eder.

Kahve falında kalbe masaj yapmak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaşamına bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalp masajı görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalp masajı yapmak iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında birisine kalp masajı yapmak işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, ümitsizliğe delalet eder.

Kahve falında ölen birine kalp masajı yapmak hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir