AnaSayfa / Genel / Kahve falında alkollü adam görmek

Kahve falında alkollü adam görmek

Kahve falında alkollü adam görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında alkollü adam gördüyseniz:

  • Yanlış veya eksik bilgilendirilmelere bağlı yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında alkollü adam görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini alkollü görmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında babayı alkollü görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, kişinin yaşamının değişeceğine yorulur.

Kahve falında alkol şişesi görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bilmeden alkol içmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde alkol içmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında alkol kokmak hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin alkol içtiğini görmek yeni duygular tadacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir