AnaSayfa / Genel / Kahve falında alkol şişesi görmek

Kahve falında alkol şişesi görmek

Kahve falında alkol şişesi görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, kazanılan paranın artacağına, işi ile gündeme geleceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında alkol şişesi gördüyseniz:

  • Ekonomik anlamda veya ticari başlıklı konularda doğru yoldasınız.

Kahve falında alkol şişesi görmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alkol satmak evdeki nimetin çoğalacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına alamet eder.

Kahve falında başkasının alkol aldığını görmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, iş hayatında terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilmeden alkol almak acıların ve gözyaşının dineceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında alkol içen birini görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında bilmeden alkol içmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında alkol alanı görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında evde alkol içmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir