AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı alkollü görmek

Kahve falında babayı alkollü görmek

Kahve falında babayı alkollü görmek eksiklerinin farkına varacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, sorunlarını çözeceğine, işlerin kara geçeceğine, dostlardan zarar görüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine alamet eder.

Kahve falında babayı alkollü gördüyseniz:

  • Dedikodulardan sakınmak istiyorsanız, özel hayatınızı sır olarak saklamalısınız.

Kahve falında babayı alkollü görmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında alkol aldığını görmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, kazancın yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında alkol içen birini görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alkol içtiğini görmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına inanılır.

Kahve falında alkol kullanmak borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, yarınlara bakacağına delalettir.

Kahve falında bilmeden alkol içmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında alkol şişesi görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü alkollü görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir