AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilmeden alkol içmek

Kahve falında bilmeden alkol içmek

Kahve falında bilmeden alkol içmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, böyle işlere kalkışacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına işarettir.

Kahve falında bilmeden alkol içmek gördüyseniz:

  • Bir haber gelebilir.

Kahve falında evde alkol içmek girilen yolda zarar edileceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında alkollü içki içmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alkol içmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi rivayet eder.

Kahve falında bilmeden alkol içmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü alkollü görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında orucu alkolle bozmak başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini alkollü görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine delalettir.

Kahve falında alkol satın almak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir