AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde alkol içmek

Kahve falında evde alkol içmek

Kahve falında evde alkol içmek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, ekmeksiz kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, yaklaşan güzel günlere, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına delalettir.

Kahve falında evde alkol içmek gördüyseniz:

  • Belli konularda mücadele veya rekabet söz konusu olabilir.

Kahve falında evde alkol içmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alkol içmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında alkollü içki içmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında bilmeden alkol içmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına rivayet eder.

Kahve falında birini alkollü görmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine işarettir.

Kahve falında alkol almak ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, umutlarının da tükeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alkollü namaz kılmak büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına alamet eder.

Kahve falında alkol görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir