AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini alkollü görmek

Kahve falında birini alkollü görmek

Kahve falında birini alkollü görmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini alkollü gördüyseniz:

  • Bazı konular tam istenilen şekilde giderken, bazıları asparagas haber mahiyetinde yanılgılarla dolu olabilir.

Kahve falında ölüyü alkollü görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında bilmeden alkol içmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alkol içen birini görmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine işarettir.

Kahve falında birinin alkol aldığını görmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alkollü namaz kılmak hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında birini alkol içerken görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında alkol almak falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, yuva kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında alkol satmak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir