AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine bağirmak

Kahve falında birisine bağirmak

Kahve falında birisine bağirmak sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, iyilik görüleceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birisine bağirmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkileri geliştirmekte son derece başarılısınız.

Kahve falında ayaklarını bağlı görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine rivayet eder.

Kahve falında bir yere bağlanmak sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına yorulur.

Kahve falında ayağı bağlanmak yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında bağ kazmak rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil bağ yaprağı görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, zor durumların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm ve bağ görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ayağı bağlı horoz görmek hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzümlü bağ görmek rahatının ve gelirinin artacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir