AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarını bağlı görmek

Kahve falında ayaklarını bağlı görmek

Kahve falında ayaklarını bağlı görmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, isteklerine kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında ayaklarını bağlı gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapabilir, yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ayakları bağlı koyun görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakları bağlı olmak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, kazançtan yana kara geçeceğine işarettir.

Kahve falında ayakları bağlı güvercin görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında ayaklarının bağlı olduğunu görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakları bağlı at görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayır dualarına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağı bağlı güvercin görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına delalettir.

Kahve falında ayaklarını bağlı görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağı bağlı horoz görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir