AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bağ yaprağı görmek

Kahve falında yeşil bağ yaprağı görmek

Kahve falında yeşil bağ yaprağı görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, şansın açılacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, isteklerini yerine getireceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil bağ yaprağı gördüyseniz:

  • Moralinizin bozulduğu noktada yaratıcı düşünmek size iyi gelecek.

Kahve falında yeşil bağ yaprağı görmek insanlardan uzaklaşılacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bağ yaprağı toplamak zenginliğinin tükenmeyeceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bağdan yaprak toplamak iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bağda yaprak toplamak rahat bir hayat sağlayacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bağ yaprağı görmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil bağ görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil bağ bahçe görmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik bağ bahçe görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir