AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzümlü bağ görmek

Kahve falında üzümlü bağ görmek

Kahve falında üzümlü bağ görmek kaderinin yüzüne güleceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında üzümlü bağ gördüyseniz:

  • Aileniz sık sık onları ihmal ettiğinizden yakınıyor.

Kahve falında bağ ve üzüm görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bağdan üzüm toplamak büyük işlere imza atacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına delalettir.

Kahve falında üzüm ve bağ görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bağda üzüm yemek kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında üzümlü bağ görmek üzüntülü haberler alacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına alamet eder.

Kahve falında bağda üzüm görmek mal ve mülkün telafi edileceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında bağda üzüm kesmek eşinden yana huzurlu olacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başını bağlayamamak bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, canını ve malını garanti altına alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir