AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere bağlanmak

Kahve falında bir yere bağlanmak

Kahve falında bir yere bağlanmak hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, merdiven atlayacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, can sıkıntısının geçeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yere bağlanmak gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten, herkese yüzvermeyecek birisinden teklif alabilirsiniz.

Kahve falında bir yere bağlanmak yeni bir işe girileceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elleri bağlı olmak yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bağdat görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzı bağlı köpek görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere delalet eder.

Kahve falında bağlı adam görmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına yorulur.

Kahve falında bağ dikmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzümlü bağ görmek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına işarettir.

Kahve falında başörtüsü bağlayamamak hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir