AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı bağlanmak

Kahve falında ayağı bağlanmak

Kahve falında ayağı bağlanmak gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, zor durumda bırakacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında ayağı bağlanmak gördüyseniz:

  • Sizin eksiklerinizi gideren, sırlarınızı saklayan veya arkanızı toplayan bir kişi daha önce kendisini ispat etmiş olmasına rağmen tekrar test etme ihtiyacı duyabilirsiniz.

Kahve falında ayağı bağlı güvercin görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına işarettir.

Kahve falında ayakları bağlanmak iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağı bağlı horoz görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına işaret eder.

Kahve falında ayağı bağlanmak karşısına kötü insanlar çıkacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarının bağlı olduğunu görmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında ayağı bağlı at görmek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine yorulur.

Kahve falında ayakları bağlı koyun görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında eli ayağı bağlanmak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir