AnaSayfa / Genel / Kahve falında alkol satmak

Kahve falında alkol satmak

Kahve falında alkol satmak düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, borçlarının azalacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alkol satmak gördüyseniz:

  • İnsanlara daha fazla anlayışlı davranıyorsunuz.

Kahve falında alkol satmak kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına yorulur.

Kahve falında alkol içildiğini görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında birini alkollü görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında alkol almak eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde alkol içmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alkollü araba kullanmak uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına delalet eder.

Kahve falında alkol görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babayı alkollü görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir