AnaSayfa / Genel / Kahve falında alkol içildiğini görmek

Kahve falında alkol içildiğini görmek

Kahve falında alkol içildiğini görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, işlerinin düzeleceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında alkol içildiğini gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yer veya işle ilgili alternatifleriniz konusunda fazla sayıda seçeneğiniz var.

Kahve falında alkol içmemek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alkol içildiğini görmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini alkol içerken görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, kimseye minnet etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alkol içen birini görmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında birinin alkol içtiğini görmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında alkol içtiğini görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilmeden alkol almak sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine inanılır.

Kahve falında orucu alkolle bozmak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir