AnaSayfa / Genel / Kahve falında alkol almak

Kahve falında alkol almak

Kahve falında alkol almak rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, yeni işler alacağına, hayatının yolunda gideceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alkol almak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi tümüyle kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında alkollü içki içmek büyük mutluluklar yaşanacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına alamet eder.

Kahve falında alkol satın almak kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alkol görmek bilgiyle donanacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alkollü namaz kılmak kendisini ona adayacağına, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine alamet eder.

Kahve falında alkol içildiğini görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını alkollü görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, hem itibar edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alkol şişesi görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine inanılır.

Kahve falında eşini alkollü görmek bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir