AnaSayfa / Genel / Kahve falında alkollü araba kullanmak

Kahve falında alkollü araba kullanmak

Kahve falında alkollü araba kullanmak eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, sağlığın da bozulacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında alkollü araba kullanmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla önemli konuları tartuşmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında alkollü araba kullanmak para sıkıntısının olmayacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında alkol kullanmak yaşam kolaylığı içine gireceğine, bütçesinin daralacağına işaret eder.

Kahve falında alkol içildiğini görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin alkol aldığını görmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının alkol aldığını görmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında alkol içmek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında alkol görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına inanılır.

Kahve falında evde alkol içmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir