AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisi tarafından yaralanmak

Kahve falında birisi tarafından yaralanmak

Kahve falında birisi tarafından yaralanmak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yersiz yere suçlanacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından yaralanmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında biri tarafından yaralanmak eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında birisi tarafından yaralanmak fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünü yaralar içinde görmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine delalettir.

Kahve falında sırtında yara görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında kafasının yara olduğunu görmek yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğin yüzünde yara görmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında silahla sırtından yaralanmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtından yaralandığını görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir