AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından yaralandığını görmek

Kahve falında sırtından yaralandığını görmek

Kahve falında sırtından yaralandığını görmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, çok başarılı işlere girileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine delalettir.

Kahve falında sırtından yaralandığını gördüyseniz:

  • En iyisi şimdilik susmak olabilir.

Kahve falında sırtından yaralandığını görmek başarılarının ve kazancının artacağına, eğer işsizse iş bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırta yara görmek cesaretinin yerine geleceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurşunla sırtından yaralanmak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında sırtından yaralanmak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün sırtında yara görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına işaret eder.

Kahve falında sırtında bıçak yarası görmek fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında sırtında kırmızı yara görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına inanılır.

Kahve falında sırtta yara görmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir