AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisi tarafından izlenmek

Kahve falında birisi tarafından izlenmek

Kahve falında birisi tarafından izlenmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, gülmeye hasret kalacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, bahtının da çok parlak olacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, ticarette başarılı olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından izlenmek gördüyseniz:

  • Belli bir atak yapmak üzeresiniz.

Kahve falında erkek tarafından izlenmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında başkası tarafından izlenmek evlat sahibi olunacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine inanılır.

Kahve falında biri tarafından izlendiğini görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında biri tarafından izlenmek sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birisi tarafından izlenmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde yanık izi görmek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uyurken izlendiğini görmek yeni bir eve taşınılacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vucudunda yanık izi görmek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir