AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkası tarafından izlenmek

Kahve falında başkası tarafından izlenmek

Kahve falında başkası tarafından izlenmek şifa edineceğine, hayatının yolunda gideceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından izlenmek gördüyseniz:

  • İnsanların nabzına göre şerbet vermeniz gerekebilir.

Kahve falında birisi tarafından izlenmek işlerinden de geri kalacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından izlenmek geleceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında erkek tarafından izlenmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından izlendiğini görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından izlenmek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında banyo yaparken izlendiğini görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dudak izi görmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde tırnak izi görmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir