AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyurken izlendiğini görmek

Kahve falında uyurken izlendiğini görmek

Kahve falında uyurken izlendiğini görmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uyurken izlendiğini gördüyseniz:

  • Problemli bir durum kendi kendine iyileşebilir.

Kahve falında uyurken izlendiğini görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında uyurken izlenmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü uyurken görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini uyurken seyretmek maddi açıdan rahat edileceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğu uyurken görmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir kızı uyurken görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babayı uyurken görmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilini uyurken görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir