AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek tarafından izlenmek

Kahve falında erkek tarafından izlenmek

Kahve falında erkek tarafından izlenmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından izlenmek gördüyseniz:

  • Evde yararlı sonuçları olabilecek konfor sağlayan değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında erkek tarafından izlenmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından izlendiğini görmek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında biri tarafından izlenmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birisi tarafından izlenmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına inanılır.

Kahve falında başkası tarafından izlenmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkek tarafından öpülmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından dövüldüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında erkek tarafından kovalanmak başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir