AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri tarafından izlenmek

Kahve falında biri tarafından izlenmek

Kahve falında biri tarafından izlenmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında biri tarafından izlenmek gördüyseniz:

  • İlginç kişilerle tanışabilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında erkek tarafından izlenmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine delalettir.

Kahve falında birisi tarafından izlenmek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında biri tarafından izlenmek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, borçların kısa sürede kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından izlenmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında biri tarafından izlendiğini görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek ayak izi görmek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda iz görmek son model arabaya sahip olacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tekerlek izi görmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir