AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisi tarafından boğulmak

Kahve falında birisi tarafından boğulmak

Kahve falında birisi tarafından boğulmak çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, gelirinden yana memnun olacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına delalet eder.

Kahve falında birisi tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Aslında, siz sadece teoride bazı şeyleri dile getirdiğiniz konusunda ısrarcı olmanıza rağmen, sizi yüzeysel algılayan ya da ciddiye almayan kişiler olabilir.

Kahve falında birisi tarafından boğulmak merdiven atlayacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biri tarafından suda boğulmak gözünü para hırsı bürüyeceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocası tarafından boğulmak sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına işarettir.

Kahve falında kardeşi tarafından boğulmak şifa göreceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkası tarafından boğulmak tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan tarafından boğulmak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından boğulduğunu görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde biri tarafından boğulmak dünya malına kavuşulacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir