AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocası tarafından boğulmak

Kahve falında kocası tarafından boğulmak

Kahve falında kocası tarafından boğulmak hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, vefakar bir insan olunacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına yorulur.

Kahve falında kocası tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiyi eleştirmeye kalktığınızda kendinizi kontrol edemeyip kırıcı sözler sarfedebilirsiniz.

Kahve falında kocası tarafından boğulmak çok rahat edeceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında kocasının boğulduğunu görmek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadın tarafından boğulmak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birileri tarafından boğulmak mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına inanılır.

Kahve falında ölü tarafından boğulmak amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, malların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından boğulmak sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında biri tarafından suda boğulmak bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşi tarafından boğulmak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir