AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde biri tarafından boğulmak

Kahve falında denizde biri tarafından boğulmak

Kahve falında denizde biri tarafından boğulmak çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, gücünün azalacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine yorulur.

Kahve falında denizde biri tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere ne demek istediğinizi ya da ne beklediğinizi anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında denizde biri tarafından boğulmak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına yorulur.

Kahve falında biri tarafından iple boğulmak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında birisi tarafından suda boğulmak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına yorulur.

Kahve falında insan tarafından boğulmak işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan tarafından boğulmak karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından boğulmak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, sevilen bir dostun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından boğulduğunu görmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kadın tarafından boğulmak iyi insanlarla arkadaş olunacağına, şansının her zaman yaver gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir