AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşi tarafından boğulmak

Kahve falında kardeşi tarafından boğulmak

Kahve falında kardeşi tarafından boğulmak çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşi tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Dikkat kilonuzda önemli oynamalar olabilir.

Kahve falında kardeşi tarafından boğulmak elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşini boğularak görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kardeşinin boğularak öldüğünü görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında boğulan kardeşi kurtarmak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşinin boğulduğunu görmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin denizde boğulduğunu görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına alamet eder.

Kahve falında erkek kardeşinin boğulduğunu görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşini boğulmaktan kurtarmak maddi olarak çok rahat edeceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir