AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkası tarafından boğulmak

Kahve falında başkası tarafından boğulmak

Kahve falında başkası tarafından boğulmak kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, hastalanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkası tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Çok önem verdiğiniz kimseleri ya da önemli noktalarda bulunan kimseleri sözlerinizle etkilemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında insan tarafından boğulmak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir insan tarafından boğulmak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birileri tarafından boğulmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, gönlündeki gibi sevileceğine işarettir.

Kahve falında birisi tarafından boğulmak ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cin tarafından boğulmak çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde biri tarafından boğulmak yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğulurken biri tarafından kurtarılmak canının kıymetini bileceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşi tarafından boğulmak ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir