AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri tarafından boğulduğunu görmek

Kahve falında biri tarafından boğulduğunu görmek

Kahve falında biri tarafından boğulduğunu görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında biri tarafından boğulduğunu gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya dış görünüşünüzü iyileştirmek için bazı girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında birileri tarafından boğulmak iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgili tarafından boğulmak işlerin yakın zamanda bozulacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında denizde biri tarafından boğulmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birisi tarafından suda boğulmak falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Kahve falında bir kadın tarafından boğulmak herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  yorulmaktadır.

Kahve falında köpek tarafından boğulmak girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına işarettir.

Kahve falında başkası tarafından boğulduğunu görmek karın artacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğulurken biri tarafından kurtarılmak toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir