AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri tarafından suda boğulmak

Kahve falında biri tarafından suda boğulmak

Kahve falında biri tarafından suda boğulmak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına delalet eder.

Kahve falında biri tarafından suda boğulmak gördüyseniz:

  • Fizik planda henüz birşey gerçekleşmemesine rağmen olaylar çok ümit verici olabilirler.

Kahve falında birisi tarafından suda boğulmak akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine yorulur.

Kahve falında biri tarafından suda boğulmak büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bulanık suda boğulan görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında kedinin suda boğulduğunu görmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir yakınının suda boğulduğunu görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda boğulan kişiyi kurtarmak sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına yorulur.

Kahve falında suda boğulan köpeği kurtarmak kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, mevlit okutacağına rivayet eder.

Kahve falında bir çocuğun suda boğulduğunu görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir