AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisi tarafından boğulduğunu görmek

Kahve falında birisi tarafından boğulduğunu görmek

Kahve falında birisi tarafından boğulduğunu görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, etrafına güzel insanların dolacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında birisi tarafından boğulduğunu gördüyseniz:

  • Sizden bir şeyler yapmanızı bekliyorlar.

Kahve falında biri tarafından boğulmak toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine inanılır.

Kahve falında biri tarafından iple boğulmak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına işarettir.

Kahve falında biri tarafından suda boğulmak verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında ölü tarafından boğulmak hayallerinin gerçekleşeceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında denizde biri tarafından boğulmak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine delalettir.

Kahve falında biri tarafından boğulduğunu görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına alamet eder.

Kahve falında birileri tarafından boğulmak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşi tarafından boğulmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir