AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri tarafından boğulmak

Kahve falında biri tarafından boğulmak

Kahve falında biri tarafından boğulmak çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, bolluk içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Zamanı iyi kullanmaya çalışmalısınız.

Kahve falında kardeşi tarafından boğulmak başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında sevgili tarafından boğulmak açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocası tarafından boğulmak özel muamele göreceğine, ticaret ehli kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından boğulmak işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından suda boğulmak kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında bir kişi tarafından boğulmak uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan tarafından boğulmak ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birileri tarafından boğulmak verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir