AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü tarafından boğulmak

Kahve falında ölü tarafından boğulmak

Kahve falında ölü tarafından boğulmak çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Utanmayı bırakabilirseniz, işe koyulmadan önce ayrıntılı bilgiler vermeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında ölü tarafından boğulmak isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşi tarafından boğulmak kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına işarettir.

Kahve falında kocası tarafından boğulmak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadın tarafından boğulmak geleceğe olan inancını yitireceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşi tarafından boğulmak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine yorulur.

Kahve falında birisi tarafından boğulduğunu görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında başka biri tarafından boğulmak yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, onu yalnız bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında birisi tarafından boğulmak özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir