AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri tarafından iple boğulmak

Kahve falında biri tarafından iple boğulmak

Kahve falında biri tarafından iple boğulmak sevdiği kişiden de ayrılacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında biri tarafından iple boğulmak gördüyseniz:

  • Duygusal, ticari veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda, her ne kadar uygulanmış veya bilinir yöntemlerden ya da gidişten farklı da olsa sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında biri tarafından iple boğulmak kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, hileye, fesada bulaşacağına delalettir.

Kahve falında iple boğulmak mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine yorulur.

Kahve falında birinin iple boğulduğunu görmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında iple boğulan birini görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iple boğulduğunu görmek gereken sabrı göstereceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında biri tarafından boğulduğunu görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına delalettir.

Kahve falında cin tarafından boğulmak hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan tarafından boğulmak el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir