AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünün yanık olduğunu görmek

Kahve falında birinin yüzünün yanık olduğunu görmek

Kahve falında birinin yüzünün yanık olduğunu görmek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, çok sevinçli haberler alacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine alamet eder.

Kahve falında birinin yüzünün yanık olduğunu gördüyseniz:

  • Araştırırsanız öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında birinin yüzünün yanık olduğunu görmek eline para geçeceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına işarettir.

Kahve falında yüzü yanık kadın görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde yanık görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yüzünü yanık görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına inanılır.

Kahve falında yüzü yanık adam görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi yüzünü yanık görmek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde yanık izi görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine rivayet eder.

Kahve falında yüz yanığı görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir