AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü yanık kadın görmek

Kahve falında yüzü yanık kadın görmek

Kahve falında yüzü yanık kadın görmek dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, şansının döneceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, yeni bir ev alınacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzü yanık kadın gördüyseniz:

  • Parasal ödülü olan bir başarı kazanabilir ya da herhangi bir yerden ummadığınız bir para alabilirsiniz.

Kahve falında yüzü yanık kadın görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında yüzü yanık adam görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanık yüz görmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün yüzünü yanık görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü yanık görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanık yüzlü insanlar görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine inanılır.

Kahve falında yüzünde yanık izi görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına yorulur.

Kahve falında yanık insan yüzü görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, imkânsızlıklarının biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir