AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının yüzünü yanık görmek

Kahve falında arkadaşının yüzünü yanık görmek

Kahve falında arkadaşının yüzünü yanık görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yüzünü yanık gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınız özel bir kişiyle ortaklığa, iş birliğine ya da ilişkiye zemin hazırlıyor.

Kahve falında arkadaşının yüzünü yanık görmek haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yanık insan yüzü görmek beklenilen takdiri alacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yanık yüz görmek kalbini kıracağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü yanık kadın görmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında yüzü yanık görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüz yanığı görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü yanık görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, işlerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüzünün yanık olduğunu görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir