AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünü yıkamak

Kahve falında birinin yüzünü yıkamak

Kahve falında birinin yüzünü yıkamak kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, içinin de rahat edeceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, imkânsızı başaracağına, hasretin biteceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Kalbinizin sesini dinlemeniz karşılaşacağınız kişileri etkilemenizi sağlayabilir.

Kahve falında çeşmede el yüz yıkamak makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine inanılır.

Kahve falında temiz suyla yüzünü yıkamak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elini yüzünü yıkadığını görmek büyük borçlara girmeyeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına delalettir.

Kahve falında yüzümüzü yıkamak işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine delalet eder.

Kahve falında musluktan yüzünü yıkamak yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmede yüzünü yıkamak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü sabunla yıkadığını görmek üzüleceğine, ağlayacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan suda yüz yıkamak böylece büyük kazançlar elde edileceğine, başarıya ulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir