AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz suyla yüzünü yıkamak

Kahve falında temiz suyla yüzünü yıkamak

Kahve falında temiz suyla yüzünü yıkamak sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında temiz suyla yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinize tedbirli yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında temiz suyla yüzünü yıkamak ele güne muhtaç olacağına, sorunlarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyla yüz yıkamak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü suyla yıkamak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına yorulur.

Kahve falında deniz suyuyla yüz yıkamak büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, umutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyla yüzünü yıkamak elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, her anlamda feraha kavuşacağına işarettir.

Kahve falında deniz suyuyla yüzünü yıkamak kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında sıcak suyla yüzünü yıkamak doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk suyla yüz yıkamak toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir