AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzümüzü yıkamak

Kahve falında yüzümüzü yıkamak

Kahve falında yüzümüzü yıkamak ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, yenilenme yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzümüzü yıkamak gördüyseniz:

  • Pazarlık esnasında adil olmayı başarabilirseniz maddi içerikli duygusal konuların çözümü daha kolay olabilir.

Kahve falında birinin yüzünü yıkamak çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yüz yıkamak çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmede yüz yıkamak huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü köpükle yıkamak öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına delalettir.

Kahve falında toprakla yüz yıkamak şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmur suyuyla yüzünü yıkamak elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzünü yıkadığını görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına delalet eder.

Kahve falında akan suda yüz yıkamak olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir