Kahve falında birinin yüzünü net görmek

Kahve falında birinin yüzünü net görmek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü net gördüyseniz:

  • İleride kurtulmak isteyeceğiniz işlerle ilgili anlaşmalar yapmaktan çekinmenizde fayda var.

Kahve falında birinin yüzünü net görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına işaret eder.

Kahve falında net görememek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüz felci geçirmek kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında yüzünde solucan görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında batan gemiden yüzerek kurtulmak ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünün şiştiğini görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, geleceğine bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadının yüzünde kıl çıktığını görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top