AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının yüzünde kıl çıktığını görmek

Kahve falında bir kadının yüzünde kıl çıktığını görmek

Kahve falında bir kadının yüzünde kıl çıktığını görmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına alamet eder.

Kahve falında bir kadının yüzünde kıl çıktığını gördüyseniz:

  • Edineceğiniz bilgilerin ilk elden olmasına önem vermelisiniz.

Kahve falında kadının yüzünde kıl çıktığını görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının yüzünde kıl çıktığını görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, saygın biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünde kıllar çıktığını görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, başarının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde siyah kıl çıktığını görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulur.

Kahve falında yüzümde kıl çıktığını görmek kötü günlerinin biteceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında yüzünde kıl çıktığını görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının yüzünde sakal çıktığını görmek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, ondan şifa göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir