AnaSayfa / Genel / Kahve falında net görememek

Kahve falında net görememek

Kahve falında net görememek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, yeni bir hayat kuracağına, aksine daha da zorlaştıracağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında net görememek gördüyseniz:

  • Ardından her şey eski ritmine geri dönüyor.

Kahve falında net görememek kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü net görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, yarar sağlamayacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz gören ev görmek evliyseniz eşle iyi geçime, çevresinin kalabalıklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz gören ev satın almak verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, emeklerin boş yere harcanacağına işarettir.

Kahve falında birinin yüzünü görememek fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini görememek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aynaya bakıp kendini görememek büyük paralar kazanacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göremediğini görmek hayallerinin söneceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir