AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde solucan görmek

Kahve falında yüzünde solucan görmek

Kahve falında yüzünde solucan görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, dertlerin biteceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde solucan gördüyseniz:

  • İşinize karışan kişiler moralinizi bozabilir.

Kahve falında yüzünde solucan görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına işarettir.

Kahve falında yatak odasında solucan görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında solucan yemek görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı solucan görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında büyük beyaz solucan görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında gözünden solucan çıkarmak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağzında solucan görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kurt yada solucan görmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir