AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzündeki kılları aldırmak

Kahve falında yüzündeki kılları aldırmak

Kahve falında yüzündeki kılları aldırmak eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, özgüveninde artış yaşanacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzündeki kılları aldırmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı çözümleri iyi dinleyip kendi durumunuza uygulayabilirseniz, işle ilgili bir problem çözülebilir.

Kahve falında yüz kılı aldırmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzündeki kılları aldırmak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında kıl aldırdığını görmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kol kıllarını aldırmak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, hasretin biteceğine yorulur.

Kahve falında yüzden kıl aldırmak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine inanılır.

Kahve falında cımbızla kıl aldırmak maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacak kıllarını aldırmak parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıl aldırmak görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir