AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü kıllı görmek

Kahve falında yüzünü kıllı görmek

Kahve falında yüzünü kıllı görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kudret sahibi olacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, insanların güvenini kazanacağına inanılır.

Kahve falında yüzünü kıllı gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler yakın çevre ilişkilerinizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında yüzü kıllanmak mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünde kıl görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde siyah kıl çıktığını görmek çok pişmanlık duyacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünde kıl koparmak tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü kıllanmış görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüz kılı almak yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine inanılır.

Kahve falında yüzü kıllı bebek görmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında yüzünün kıllandığını görmek kişinin kötü günler geçireceğine, hayırlı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir