AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yüzünde kıl görmek

Kahve falında başkasının yüzünde kıl görmek

Kahve falında başkasının yüzünde kıl görmek takdir edileceğine, inancını bir kenara atacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına işarettir.

Kahve falında başkasının yüzünde kıl gördüyseniz:

  • Sizi uzlaşmak zorunda bırakacak konuşmalara muhatap bırakılabilirsiniz.

Kahve falında kendi yüzünde kıl görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında yüzü kıllı kadın görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzündeki kılları kesmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında yüzünü kıllanmış görmek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına alamet eder.

Kahve falında yüzündeki kılları almak yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında yüzü kıllanmak yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına yorulur.

Kahve falında kadının yüzünde kıl çıktığını görmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, aile hayatına adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüz kılı almak iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir