AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü kıllanmış görmek

Kahve falında yüzünü kıllanmış görmek

Kahve falında yüzünü kıllanmış görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, istenen her şeye sahip olunacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında yüzünü kıllanmış gördüyseniz:

  • Sırlarınızı kendinize saklamalısınız.

Kahve falında yüzünde siyah kıl çıktığını görmek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzündeki kılları kesmek kazancını doğru şekilde kullanacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde kıllar çıktığını görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında yüzündeki kılları almak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında yüzündeki kılları aldığını görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında kendi yüzünde kıl görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, mali krize gireceğine işarettir.

Kahve falında yüzünde kıl çıkmak ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünün kıllandığını görmek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir