AnaSayfa / Genel / Kahve falında kararmış kolye görmek

Kahve falında kararmış kolye görmek

Kahve falında kararmış kolye görmek bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, hanesine güneş doğacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, üzüntülerin günden güne artacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında kararmış kolye gördüyseniz:

  • Ne kadar yaratıcı olursanız, o kadar faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kararmış kolye görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında kararmış gümüş kolye görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kararmış gümüş yüzük görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine inanılır.

Kahve falında kararmış yüz görmek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında kararmış hava görmek çok büyük bir rahata ereceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayrılık kararı almak bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında karar defteri görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına tabir olunur.

Kahve falında kararmış tencere görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir